Arkitektkonkurranse: Bodegaen

Foto: foto.samfundet.no

Publisert:  26.08.2024

Tradisjonen tro gjennomfører UKA et byggeprosjekt hvor arkitektstudenter får muligheten til å konkurrere om å realisere sine forslag for et av lokalene på huset.

Byggeprosjektet er en unik mulighet til å være med på et prosjekt fra start til slutt, allerede før du er ferdig utdannet. Som en del av Byggeprosjektet vil du ikke bare få med deg verdifull erfaring, men også bli en del av fellesskapet i UKA.

Til UKA-25 er det Bodegaen som står for tur. Prosjektet innebærer transformasjon av lokalet, og rebranding av konsept. Gode løsninger for soneinndeling av dansegulv, sittegrupper, og kø-løsninger vil vektlegges.

Befaring av lokalet vil være mulig: 30. August , 15:00-18:00
2. September, 15:00-18:00
6. September, 15:00-18:00

Tid for befaring innen disse tidspunktene må avtales med byggeprosjektsjef@uka.no. Befaring på andre tidspunkt kan også være mulig etter avtale.

Vurdering av bidrag: Påmelding til konkurransen skjer ved innsending av konkurransebidrag til mail byggeprosjektsjef@uka.no innen 2. Oktober. Deretter blir det innkalling til presentasjon av prosjektet med utspørring i løpet av oktober. Vurdering baseres på innlevert materiale, samt presentasjonen ved innlevering.

Vinnerbidraget annonseres i oktober!

Påmelding og spørsmål rettes til byggeprosjektsjef@uka.no.
Lykke til med oppgaven, fra UKA-25 og Samfundet!

UKEhilsen,
Fredrik Finstad Austnes
Byggeprosjektsjef, UKA-25
Tlf.: 455 00 394

Hele konkurranseutlysningen finner du her: Konkurranseutlysning Bodegaen

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer